Thursday, April 2, 2009

Balik Kampung

Arini ade meeting ngan vendor pasal TMIM nye issue..Ntah knape, satu hamba Allah tu tersalah venue..Rasanya dah inform kat die dari semalam lagi..Ntah macam mana die boleh lupa, tak tau la tu..
Boleh sampai ke KLJ, sedangkan takde langsung perkataan KLJ dalam invitation tu...Kalau ke Mines tu macam munsabah la sket..Sebab dah ade tukar ke Mines sekejap, sebab Waren yang nak dekat sana..
Pastu tak jadi sebab Waren cuti..so orang IT je la yang meeting dengan vendor..
Yang hampeh, tu 3Com pun xde datang..Dah la 3Com nye distributor yang buat hal..hampeh btul rasanya..
Nampak sangat orang 3Com xambik berat..

Lepas meeting, ade banyak rezeki, considered langkah kanan la kan..Ade makan2 kat tingkat 4..meriah btul, meraikan group Pn Maimunah yang last arini, pastu pegi pindah ke Kelana Jaya..Aku da breakfast..so xle lapar sangat, tapi belasah jugak sebab malas nak berborak2 dengan org Megan tu..Tengok tak lama lepas tu diorangpun dah bla jer..Kalau layan lebih2..lagi la..ulat bulu lagi naik nanti..

As expected..xlama lepas tu die sms aku da..Adei macam2 la..cakap suka tengok aku pakai kasual la..ape la..
Agaknye die memang suka tengok aku pakai seluar kot..Masa pakai baju kurung, xdela puji berbakul2 pun..
xlarat aku..kalau muda belia tu xpela lagi..Berani btul..Bak kata Kak Azipun..Man ..At that age, nothing to scare about..Just straight to the point..Tapi..takut er..serius..
Rasa nak cepat2 je abiskan hal pasal diaorang ni supaya dah tak payah involve pape lagi ngan vendor nie..

So about 12.30 make a move to Subang Jaya coz nak balik ke umah my bro b4 going back to my hometown..Balik kampung..Rasa macam nak makan dulu..Pikir2..pg Chatters je la..Kebetulan ade promo..5.95, lunch set..Ade dalam 8set dalam list la..ok la..Sesuai untuk orang yang perut kecik macam aku..Bukan ape, Chatters ni meal die memang jenis besar2..Slalu membazir dan terbuang jer..Ni ade nasi, air ngan dessert baru 5.95. Ok la tu..Campur tax, 6.55..
Kelakar nye, macam McD la pulak..lunch set from 12-3.00pm je ..




So, after this, will make a move to my brother's house..rest for a while, then around 6.20, move to hometown..
Terasa macam nak nyanyi..pulak..balik kampung..hohoho..balik kampung..hohoho balik kampung...hati riang...

2 comments:

sheqyn said...

hohoho balik kg.. hohoho balik kg.. hati riang..:):) hehehe..:):)

hehehhhhhhh nazirah ada stalker baru ek..:P:P

Arya E-ra said...

Mmm tu la..Kalau tak arini tadi, kene jumpa die, nasib baik tak jadi..Staff die je yang datang..Fuh lega..

© Me,myself and I... - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart