Saturday, May 16, 2009

Food Review- Noodle Station

Food Review hahah..

Noodle Station kat Kelana Jaya mall. Actually, first time makan kat sini. Not bad, mee die wantan kat kedai ni dibuat sendiri. Ade flyers dihantar kat umah, pastu aku memang tengah lapar n ade orang nak repair lampu kat rumah so malas nak duk rumah. Sebelum tu aku pegi hantar jahit tepi tudung kat tailor. Lepas tu baru aku pegi makan.. Tercari-cari jugakla mana kedai mee nie..tapi terjumpa la at last..

Banyak sangat mee punye menu sampai tak tau nak makan mee ape..Last-last makan mee curry je la..Okla..not bad..tapi memang big size, kalau tak lapar, memang tak boleh nak abis makan.. Air die pun same..



Bila balik rumah, strawberry sorbet ni boleh jadi dua cup. Punya la banyak die punye air..





Ambience..not that bad..Wallpaper pun cantik..



Mee curry plus strawberry sorbet...





Almost 7.10pm..


Overall, aku boleh bagi 4 star la..

2 comments:

cik cikin said...

u pi sorg2 ke nazirah...

Arya E-ra said...

sorang je..tade sape nk temankan i..huhu..

© Me,myself and I... - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart