Monday, March 23, 2009

Pusat Khidmat Rakyat Adun Seri Setia

Macam mana nak mulakan ek..


Masa Sabtu lepas around 4.45-5.00..xsure sangat exact time, pegi keluar kejap sebab nak pegi beli something untuk dimakan..Rasa lapar sangat sebab tak lunch sebelum tu..Tiba-tiba tengok-tengok je ramai orang, dengan MBPJ pulak tu, ade banyak bendera PKR..wondering jugak kenape..Nampak Anwar Ibrahim macam tengah berceramah..

Pastu bila tengok banner, baru perasan yang rupanya masa tu majlis pelancaran Pusat Khidmat Rakyat bagi Adun Seri Setia- Nik Nazmi..Kawasan rumah aku kan masuk under dun Seri Setia..Patutla..So aku amik peluang itu untuk tengok Anwar secara live..In my life, this is 1st timela aku tengok Anwar live..Selalu tengokpun dalam tv je la..Paklah penah jumpa, Najibpun, so saje nak tengok Anwar..

Semangat betul die berceramah..Orangpun boleh tahan ramai jugak..Selain PKR punye penyokong, orang yang saje datang nak dengar ceramah ataupun yang sibuk nak makan free..Tapi ni tak termasuk aku la yer..Aku tengok mee dengan roti jala tu rasa kureng sebab aku nak makan nasi..


Ni la gamba yang tak clear tu sebab zoom dari jauh..Guna hp jerk..








Sempat jugak tengok kereta2 yang plat numbernye agak pelik..




Terutama yang EV 888 E tue..konpius la negeri mana pakai plat macam tu..

Ni pulak sebahagian dari ceramah yang aku record..Kejap jer..Datangpun time dah nak abis dah...


video

0 comments:

© Me,myself and I... - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart