Saturday, March 21, 2009

Makan makan...

Sebut pasal makan nie memang best..Aritu aku pg makan kt satu restoran kt The Curve..introduce by my fren, Aju..Die kata makan ayam penyet ni sedap..pastu terbaca pulak dalam satu article dalam magazine yang menceritakan tentang Jeslina Hashim yang suka makan ayam penyet masa die pregnant..So membuat aku terpikir2 macam mana kesedapan ayam penyet nie..


Nak dijadikan cerita lepas balik dari Site Survey di Netmye Wangsa Maju, aku ajakla Aju pegi makan ayam penyet nie..



Nama restoran ni sebenarnya ialah Waroeng Penyet.. Gamba tu masa menunggu ape yang kitaorang order sampai..
No 33 dengan gamba ayam yang kiut..heheh...
Tak lama lepas tu air yang kitaorang orderpun sampai...Ice Lemon Tea...Sedapkan.. Especially time haus..




Picture taken from Xpress Music 5800

Congclusion nye memang syok la makan kat situ and i am sure that i will come again at that Restaurant..
Tapi gamba ayam ngan nasi tu lupe pulak nak amik..Xpe, next time datang, mesti amik nye..

2 comments:

sheqyn said...

hahaha.. smlm br borak ngn kak Has pasai tpt ni..:P:P

Arya E-ra said...

Hehe..mmg sedap tau..Nanti i nak pegi makan lagi kat situ..

© Me,myself and I... - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart