Wednesday, January 2, 2013

Rumah oo rumah... BBT ku ape dah jadi?

Lupa kejap ber ttc sebab sangat hectic nya hal-hal nak pindah rumah ni, tapi yang worry AF ku belum muncul..CD dah 32 tapi tanda2 nak AF tak rasa lagi... Kalau conceive alhamdulillah... Kalau AF pun Alhamdulillah.... Rasa lambat pulak... Maybe busy dan stress mengganggu jugak kot...

Ni gamba rumah sebelum kitaorang decide nak beli




Ha... Serabut rase, especially langsir tu... sungguh tak berkenan...
Ni tengah sibuk mengecat... Langsir master bedroom dengan living area dah siap... Tinggal yang 2 lagi bilik tu.. later kot, sebab dah takde duit dah ni... hua hua

Ni gamba selepas kami bersihkan dan touch up ape yang patut sikit-sikit :)


Dapur hubby tak suka sepah-sepah, so barang semua dalam cabinet


 Pinggan baru dari Dallas :)

 Living area


Ni guest room, master bedroom, katil tak sampai lagi... Langsir belum tukar lagi...

Penat nye, toksah citer la kan... Semua buat sendiri, upah orang kang, banyak kos pulak....
Happy sebab akhirnya dapat rumah sendiri, insyaallah tahun 2013 ni, permulaan baru untuk kitaorang :)

Ni sambung pasal BBT pulak... Graf kali ni, agak haru sikit.. maybe sebab bz sangat...cuba bezakan bulan Oct, Nov, ngan Dec12 nye cycle :(

October 2012


 November 2012 (masa ni dapat positive HPT-2hari)


December 2012
Ada 3hari yang terskip, tetiba harini mencanak pulak... Errr ntahlah.... susah nak cakap... Takpe yer... Harap2 kalau tak berjaya conceive, boleh start balik cycle Jan13 pulak yer... Saya memang tak pakar lagi BBT ni... Kalau TTCian kat TTC group FB tu ada yang ada 12 cycle lebih pun ade... Banyak pakar-pakar kat situ... Ok chow dulu!


5 comments:

Joanna OT said...

Ngee. nanti klo cek hpt update ek? excited lak kite :P

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

malas nak BBT ..leceh. tapi nanti nak buat lah senang nak track kan

Arya E-ra said...

Joanna, malas nak check... Kekeke
Mrs. Yana, kalau BBT sangat senang track. Saya recommend awak buat. Saya ni sebab tengah pening dengan hal-hal rumah

JayFarhana said...

ak ah la kenape december tu mcm pelik sket tibe2 Cd15 naik mencanak pulak. hehe takpe takyah test lagi tgk esok lusa ape jadi dulu. :) best nyee dpt rumah sendiriiiiiiii huhuh bila pindah k.era?

Arya E-ra said...

Jihan, pindah maybe ujung bulan, ni dah start angkat barang sikit2.. Nak angkat serentak payah. Nak upah lori, nak dapatkan condo mgt nye approval lagi.. Angkat sendiri senang tapi sikit sikit lah... Ha BBT bulan 12, celaru.. Nak wat cane...bz kot

© Me,myself and I... - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart